Introductie van een trend merk

Artdeco is op enkele jaren tijd doorgegroeid tot het meest succesvolle make-up merk in Duitsland. Ook in de Benelux is Artdeco stevig op weg naar de top. Artdeco is dan ook uniek en biedt u zoveel meer dan zomaar een make-up collectie.

 

Het onwaarschijnlijk ruim aanbod van up-to-date kleuren is ongeëvenaard - zo ook het aanbod hervulbare producten zodat u naar eigen wil kunt combineren.

 

De allernieuwste trends en speciale producten voor professionele make-up vullen het gamma aan zodat aan elke wens meer dan voldaan wordt.

 

Artdeco biedt u de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De hervulbare producten zijn bovendien milieuvriendelijk.

 

Pure Minerals

Artdeco presenteert met Pure Minerals een totaal nieuwe make-up generatie! Want dat is precies wat de vrouw van tegenwoordig wil: een snelle, natuurlijk ogende en perfecte make-up, die de individuele schoonheid van elke vrouw accentueert!

 

Bijna alle Pure Minerals producten bestaan voor meer dan 95% uit pure, kwalitatieve mineralen zoals zink, magnesium, kalium en natrium en worden zodoende uitstekend door de huid verdragen. De producten bevatten bovendien geen talkpoeder, was of oliën.

 

Cosmetica op basis van mineralen - een nieuwe stijl in de make-up wereld!

 

Voor een gedetailleerde beschrijving van de producten ga naar www.cmcosmetics.be

 

 

terug naar boven

© created by Wouters Niels