gelaat

Standaard gelaatsverzorging Mary Cohr

Coeur de douceur reactieve en gevoelige huid
Coeur de nutrition  droge huid trekkerigheid
Coeur de d’hydratation vochtarme huid
Coeur de pureté  gecombineerde of vette huid
Coeur de jeunesse rimpeltjes en lijntjes
Coeur de viatalité  gebrek aan stevigheid

 

Beauté Aromatique

100% natuurlijke behandeling met
essentiële oliën en plantenconcentraten.

 

De betoverende geuren van de essentiële oliën verwelkomen u in de cabine en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar schoonheid en rust waaraan u gezicht en geest kunt overgeven. Het is een unieke behandeling die de verzorgende eigenschappen van de essentiële oliën combineert met een lichte massage gebaseerd op schiatsu, reflexologie, drukpuntmassage, enz. . Er wordt afgesloten met een masker op basis van plantenconcentraten samengesteld naar de behoeften van de huid.

 

Peel & Lift

Huidvernieuwende behandeling

 

Het peeling effect van de milde fruitzuren brengt een nieuwe huid tevoorschijn.
Door vermoeidheid en stress of met het verstrijken van de jaren verliest de huid haar uitstraling. Door peeling behandelingen kunnen doffe cellen en onzuiverheden die de huid beletten om adem te halen worden losgemaakt. De fruitzuren van de peel en lift behandeling zullen de verbinding tussen de dode en de levende huidcellen met zachtheid verbreken, om de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn te brengen.

 

Het lifting effect van pure vitamine C regenereert de collageen.
Het aanbrengen van het masker met vitamine C zorgt dat het gezicht er jeugdiger uitziet.
Het regenereert de elasticiteit van de huid en vervaagt bruine vlekken. De teint is stralend en de huid is zichtbaar helderder, steviger en jeugdiger. De invloed van vitamine C op de regeneratie van collageen, is het belangrijkste eiwit voor de elasticiteit van de huid, is bewezen. Aanbevolen als intensieve kuur of eens in de maand als onderhoudsbehandeling.

 

Beauté Lifting

Behandeling met 3 verjongende effecten:

Zichtbare vermindering van rimpels.
De traceur anti-rides wordt over het gezicht gerold om alle rimpels, zelfs de diepste, zichtbaar gladder te maken. Het geheim schuilt in het gebruik van een kogelpen die een regenererend, geconcentreerd serum met dieptewerking direct in de holte van de rimpel aanbrengt. Door de rimpel te masseren egaliseert de pen bovendien het verslapte bindweefsel, om zo de vorm van de rimpel op te vullen.

 

Onmiddellijk liftend en verstevigend effect.
Het hoogtepunt van de behandeling is het aanbrengen van het masker met zeecollageen dat zijn liftende, modellerende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt. Na een inwerktijd van 20 minuten wordt het als een tweede huid verwijderd.
De rimpels zijn nu nog slechts een herinnering. De huid voelt heerlijk vitaal en steviger aan en het gezicht ziet er stralend mooi uit.
Beauté lifting zorgt ervoor dat uw gezicht er zichtbaar jonger uitziet. Aanbevolen als kuur of eens in de maand.

 

Nieuw
Catio Vital & Catio Lift

Catio vital

Mooier, reeds na de eerste behandeling.
Reinigende en verzorgende behandeling met dieptewerking.

De essentie van de verzorging;
Grondige reiniging door een warmte effect. Het sauna effect van het warmtemasker heeft een grondige reinigende en zuiverende werking op de huid. De huid kan weer ademen en is ideaal voorbereid op de verzorgende werkstoffen van de behandeling.
Iontoforese van de verzorgende werkstoffen. De iontoforese zorgt dat de werkstoffen van de, op uw doelstelling afgestemde gel tot diep in de huid doordringen. Voor de ogen zorgt het voor een heldere oogopslag, kraaienpootjes vervagen en de tekenen van vermoeidheid verdwijnen.
Ontspannende massage met essentiële oliën. Het wellness effect van de massage met essentiël oliën verspreidt zijn weldadige en stimulerende invloed. Uw gelaatstrekken zien er ontspannen uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

 

Catio Lift

De spectaculaire lifting.
Revolutionair verjongend effect door spierstimulatie.

Met de leeftijd en door vermoeidheid verslapt de huid en begint het gezicht tekenen van veroudering te vertonen. In plaats van de structuur van de huid te behandelen, zoals de meeste liftingbehandelingen doen, heeft CatioLift een dieptewerking en stimuleert de spieren van het gelaat. Deze krijgen hierdoor meer volume en nieuwe veerkracht. De gelaatstrekken zijn spectaculair gelift en de gelaatscontour tekent zich scherper af.CatioLift voor de oogcontour is een doeltreffende en milde behandeling voor het verjongen van de oogomtrek. De behandeling stimuleert met name de kringspieren rondom de ogen om deze te versterken en verstevigen. Onmiddellijk Lifting-effect meteen na de eerste behandeling. Uw gelaatstrekken zijn gelift, rimpeltjes en lijntjes zijn zichtbaar vervaagd. De CatioLift behandeling, aanbevolen als kuur van 4 behandelingen, brengt een spectaculair “Lifting-effect” teweeg en maakt het gezicht zichtbaar jeugdiger.

De essentie van de verzorging;
Gifstoffen afdrijven. De schoonheidsspecialiste voert een vochtafdrijving stimulerende behandeling uit die de vitale huidfuncties activeert, de weefsels ontgift en zuurstof toevoert naar de huid. Het gezicht krijgt meer uitstraling.
Spierstimulatie. Als een passieve gymnastiek laat de spiersimulatie de gelaatsspieren werken om de huid weer steviger en veerkrachtiger te maken. Dit heeft een lifting-effect op de gelaatstrekken.
Lifting massage. Ter afsluiting van de behandeling voert de schoonheidsspecialiste een massage uit om de huid te voeden, te regenereren en te verstevigen, om het lifting effect nog langer te laten duren.

 

 

 

terug naar boven

© created by Wouters Niels