De natuurlijke essentie van schoonheid

mary cohrPuur, innovatief, dynamisch en compact, dat is Mary Cohr ten voeten uit. Het huidverzorgingmerk biedt een reeks unieke en weldadige behandelingen en producten, gericht op natuurlijke schoonheid.
De producten van Mary Cohr zijn exclusief voorbehouden aan gebruik in professionele schoonheidssalons en instituten. Alle producten zijn samengesteld zonder gebruikmaking van genetisch gemanipuleerde werkstoffen, en zijn dierproefvrij.100% pure essentiële oliën in combinatie met een complex van specifieke werkstoffen.

Mary Cohr is uitvinder van hoogwaardige producten gebaseerd op essentiële oliën. Het meest opmerkelijke resultaat is ongetwijfeld de essences vitales.
De essences vitales is een hydrogel die snel in dringt, de huid zijdezacht maakt en absoluut geen glimmend effect geeft. Hiermee heeft Mary Cohr een ware revolutie bereikt in de aromatherapie. Deze essences vitales versterken op spectaculaire wijze de werkzaamheid van de verzorgingsproducten. Ze worden altijd onder de verzorgingsproducten (crème, serum, masker)     gebruikt.

 

Voor een gedetailleerde beschrijving van de producten ga naar www.marycohr.com

Tips om de producten op een correcte wijze te gebruiken

Institut de Beauté Mandelieu - Visite guidéeGezichtsreiniging
Een goede verzorging van uw huid begint bij de reiniging. Iedere ochtend en avond is het van belang om uw huid goed te reinigen. Bijvoorbeeld met een melk en lotion, of een mousse.
Peeling
Het is moeilijk om dode huidcellen van het gezicht te verwijderen, deze hebben namelijk de neiging op de huid vast te blijven zitten. Dit is duidelijk te zien, doordat de teint vaal en dof wordt en de huid haar uitstraling verliest. Exfoliëren is dé oplossing om de huid van deze dode huidcellen te ontdoen. Gebruik 1 à 2 maal per week (afhankelijk van uw huidtype) een peeling om uw huid weer te laten ademen. Als afsluiting nog even nabehandelen met lotion.
Verzorging van de oogcontour
De tere huid van de oogleden en rondom de ogen heeft behoefte aan zeer zachte verzorgingsproducten. Mary Cohr heeft daarom de meest verzachtende plantenextracten geselecteerd, in het bijzonder de extracten van paardekastanje die bekend staan om hun heilzame werking op kringen, wallen en vermoeide oogleden.
Mary Cohr heeft verschillende producten voor uw oogcontour. ’s Morgens en ’s avonds kunt u een verzorgingsproduct gebruiken. Voor de aanvullende verzorging is er ook een serum en een masker.
Essences vitales
Gehydrogeleerde crème met een hoge concentratie aan 100% pure essentiële oliën. Gebruik deze crème ‘s morgens en ‘s avonds onder uw verzorgingscrème om de werking ervan te versterken.
Verzorgingscrèmes
Alle verzorgingscrèmes van Mary Cohr zijn zowel ’s morgens als ’s avonds te gebruiken. Aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht, bij voorkeur eerst de essences vitales gebruiken. Vermijd de oogcontour. Hier zijn speciale producten voor.
Maskers
Gebruik 1 maal per week een masker om de huid te herstellen en alle tekenen van vermoeidheid te verdrijven. Voor een nóg betere werking brengt u de essences vitales onder het masker aan. Nabehandelen met lotion.
Serums
Om u huid in optimale conditie te houden doet u 2 maal per jaar een kuur van ongeveer een maand. Ook hieronder gebruikt u de essences vitales om de werking te versterken. Over het serum brengt u uw dag- of nachtverzorging aan.

 

 

terug naar boven

© created by Wouters Niels